inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg Nr 61053

Taggar: #fototapeter

Fototapet Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg Nr 61053

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg"

Är Fototapet "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Märke av rinnande tid - textur av sprucken torkad vit färg" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte