inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil Nr 60144

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil Nr 60144

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil"

Dekorativa tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" i kategorin Geometrier är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" är: fototapeter.

Fototapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" som en vattensäkra tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" är Beige. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" och andra tapeter ifrån kategorin Geometrier samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Orientaliskt ornament - bakgrund med mozaikmönster i grå orientalisk stil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter eklektiska Fototapeter geometrier
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte