inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition Nr 62292

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition Nr 62292

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition"

Unika tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" i kategorin Geometrier är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" är: fototapeter.

Fototapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" som en vattentät tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" är Blå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" och andra tapeter ifrån kategorin Geometrier samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Kulor - bakgrund med geometriska färgade kulor i en enhetlig komposition" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter geometrier
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte