tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Komplett utbud av färger, Nr 60786

Fototapet Komplett utbud av färger, Nr 60786

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Komplett utbud av färger"

Fototapet "Komplett utbud av färger" och andra fleece fototapeter i kategorin Geometrier som passar alla interiörer. Används oftast som dekorationväggdekor i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och mönsterna [product color] på tapet i fleece "Komplett utbud av färger" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla dekorativa tapeter bimago tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Komplett utbud av färger" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Komplett utbud av färger" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga fototapeter i kategorin Geometrier? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago i galleriet.