inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar Nr 61956

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar Nr 61956

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar"

Unika tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" i kategorin Geometrier är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" är: fototapeter.

Fototapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" som en vattentäta tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" är Silver. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" och andra tapeter ifrån kategorin Geometrier samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometrisk fantasi med nät - bakgrund med vita och grå cirklar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter geometrier
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte