inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt Nr 60128

Taggar: #fototapeter

Fototapet Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt Nr 60128

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt"

Är Fototapet "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" ifrån kategorin Dekoration (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Modern glans - silverbakgrund med rosa diamanter med vågeffekt" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter dekoration
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte