inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster Nr 61367

Taggar: #fototapeter

Fototapet Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster Nr 61367

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster"

Gillar du Fototapet "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster"? dekorativa motiv fototapeter passar utmärkt som tapet .

Mer än fototapeter "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster" andra motiv under kategorin Dekoration. Både "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster" fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men för offentliga platser som kontor, restauranger eller väntrum.

Monteringen av fototapeter "fototapeter Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster" snabb : produkten är redan indelad i 50cm bred rulle applicera enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett lämpligt lim hittar du hos närmsta byggvaruhus . För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av fototapeter "Bärnsten sol - abstraktion med glans på brun bakgrund med mönster" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under finns under "Lägg till tillbehör".

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter dekoration
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte