inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden Nr 60090

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden Nr 60090

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden"

Modern tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" är: fototapeter.

Fototapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" som en tvättbar tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Abstrakt duett - brunskinnmönster i ornamentstil i bakgrunden" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter dekoration
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte