tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Concrete blocks, Nr 60545

Fototapet Concrete blocks, Nr 60545

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Concrete blocks"

Dekorativa tapet "Concrete blocks" i kategorin Bakgrunder och mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Concrete blocks" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete blocks" är: bakgrund, geometriska former, graffiti oraz fototapeter.

Fototapet "Concrete blocks" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete blocks" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Concrete blocks" är Krämvit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete blocks" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Concrete blocks" och andra tapeter ifrån kategorin Bakgrunder och mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Concrete blocks" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.