inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder Nr 60698

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder Nr 60698

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder"

Unika tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" i kategorin Blommigt är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" är: fototapeter.

Fototapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" som en vattentäta tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" är Pärlemor. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" och andra tapeter ifrån kategorin Blommigt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Vita blommor och sten - blommigt motiv på fantasifull bakgrund med lila ränder" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter blommigt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte