BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Magic glance, Nr 60825

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Magic glance"

Fototapet "Magic glance" och andra fototapeter i kategorin Blommigt som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på fototapeten "Magic glance" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla moderna tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Magic glance" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Magic glance" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga moderna tapeter i kategorin Blommigt? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.