tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Leaf och tre droppar vatten, Nr 60435

Fototapet Leaf och tre droppar vatten, Nr 60435

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Leaf och tre droppar vatten"

Tapet "Leaf och tre droppar vatten" i kategorin Blommigt är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Leaf och tre droppar vatten" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Leaf och tre droppar vatten" är: bakgrund, löv, mönster, vatten, grön oraz fototapeter.

Fototapet "Leaf och tre droppar vatten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Leaf och tre droppar vatten" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Leaf och tre droppar vatten" är Grön. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Leaf och tre droppar vatten" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Leaf och tre droppar vatten" och andra tapeter ifrån kategorin Blommigt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Leaf och tre droppar vatten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.