inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor Nr 60808

Taggar: #fototapeter

Fototapet Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor Nr 60808

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor"

Fototapet "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" i kategorin Blommigt hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. fototapet "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" huvudfärgen Brun, och dekorativa motiv:

Fototapet "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" och fler fototapeter i kategorin Blommigt tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Burgundy brus - abstraktion med blommor på en bakgrund med quiltning och pärlor" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter blommigt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte