inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster Nr 60815

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster Nr 60815

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster"

Är Fototapet "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" ifrån kategorin Blommigt (Huvudfärg: Färgstarkt) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Abstraktion - ritning av växter på färgad bakgrund med oregelbundet mönster" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte