inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv Nr 60429

Taggar: #fototapeter

Fototapet Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv Nr 60429

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv"

Fototapeter som "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Turkos, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Naturmagi - abstraktion av växtmotiv i form av färgglada löv" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte