inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund Nr 60474

Taggar: #fototapeter

Fototapet Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund Nr 60474

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund"

Fototapeter som "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Livets träd (Gustav Klimt) - fantasifullt träd med löv på gul bakgrund" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter träd Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte