inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Golden Tree Nr 64561

Fototapet Golden Tree Nr 64561

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Golden Tree"

Abstrakta tapeter som "Golden Tree" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Golden Tree" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Golden Tree" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Golden Tree" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Golden Tree" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, växter, blommor, träd, löv, konstnärlig, guldig, Gustav Klimt oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Golden Tree" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Golden Tree" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter träd Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte