inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Golden Tree Nr 64561

Fototapet Golden Tree Nr 64561

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Golden Tree"

Abstrakta moderna tapeter som "Golden Tree" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Golden Tree" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta tapeter "Golden Tree" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, blommor, växter, träd, konstnärlig, löv, guldig, Gustav Klimt oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Golden Tree" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Golden Tree" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter träd Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte