inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork Nr 147647

Fototapet Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork Nr 147647

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork"

Abstrakta tapeter som "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta designtapeter "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, textur, hav, Vintage, vågor oraz Asien kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck tapeter med abstrakt design "Mosaic of Thoughts - Abstract Asian Style Artwork" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte