inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer Nr 62281

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer Nr 62281

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer"

Fototapeter som "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Vit abstrakt rymd - blågröna geometriska figurer" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte