inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger Nr 60100

Taggar: #fototapeter

Fototapet Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger Nr 60100

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger"

Abstrakta moderna tapeter som "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Svart, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Värdefull metall - mönster med diamanterextur i silverfärger" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte