inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor Nr 63912

Taggar: #fototapeter

Fototapet Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor Nr 63912

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor"

Abstrakta tapeter som "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta designtapeter "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Uttryckets juvel - abstrakt brun komposition med vågor och kulor" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte