inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tunnel to the future Nr 61780

Fototapet Tunnel to the future Nr 61780

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter " Tunnel to the future"

Abstrakta tapeter som " Tunnel to the future" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora " Tunnel to the future" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten " Tunnel to the future" är också tillgänglig som vattentät fototapet " Tunnel to the future" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter " Tunnel to the future" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten " Tunnel to the future" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter " Tunnel to the future" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte