inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Toward the light Nr 61361

Fototapet Toward the light Nr 61361

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Toward the light"

Abstrakta tapeter som "Toward the light" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Toward the light" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Toward the light" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Toward the light" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Toward the light" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, färgrik, modern, 3D, visuell illusion, tunnlar, virvel, labyrint oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Toward the light" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Toward the light" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte