inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor Nr 61908

Taggar: #fototapeter

Fototapet Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor Nr 61908

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor"

Abstrakta tapeter som "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Tidsrummets abstraktion - moderna trappor med silverkulor" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte