inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Tangled Madness Nr 64778

Fototapet Tangled Madness Nr 64778

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design " Tangled Madness"

Abstrakta moderna tapeter som " Tangled Madness" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora " Tangled Madness" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten " Tangled Madness" är också tillgänglig som tvättbar fototapet " Tangled Madness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter " Tangled Madness" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, färgrik, modern, glans, vågor, brun, ruter oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten " Tangled Madness" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter " Tangled Madness" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte