inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Symmetrisk form - abstraktion med blanka vita kulor i en korridor Nr 64293

Taggar: #fototapeter

Fototapet Symmetrisk form - abstraktion med blanka vita kulor i en korridor Nr 64293

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "White Symmetry"

Abstrakta tapeter som "White Symmetry" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "White Symmetry" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "White Symmetry" är också tillgänglig som vattentät fototapet "White Symmetry" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "White Symmetry" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "White Symmetry" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "White Symmetry" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte