inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Svartvita geometriska figurer - betongutrymme med tre kulor Nr 64407

Taggar: #fototapeter

Fototapet Svartvita geometriska figurer - betongutrymme med tre kulor Nr 64407

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Space Trap"

Abstrakta tapeter som "Space Trap" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Space Trap" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Space Trap" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Space Trap" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Space Trap" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometrisk, geometriska former, rymden, betong, ljus oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Space Trap" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Space Trap" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter futuristiska Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte