inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stone and Gold Nr 64473

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stone and Gold Nr 64473

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Stone and Gold"

Abstrakta moderna tapeter som "Stone and Gold" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Stone and Gold" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Stone and Gold" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Stone and Gold" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Stone and Gold" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Stone and Gold" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Stone and Gold" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte