inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans Nr 62105

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans Nr 62105

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans"

Abstrakta moderna tapeter som "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Stjärnvägen - abstrakta vågor med diamanter och glans" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte