inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund Nr 62101

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund Nr 62101

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund"

Abstrakta moderna tapeter som "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Stjärnstoft - abstrakta rostiga vågor med glans på silverbakgrund" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte