inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter Nr 63917

Taggar: #fototapeter

Fototapet Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter Nr 63917

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter"

Abstrakta moderna tapeter som "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta designtapeter "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Silverfloden - subtil silverabstraktion med diamanter" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte