inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament Nr 60116

Taggar: #fototapeter

Fototapet Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament Nr 60116

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament"

Fototapeter som "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta tapeter "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Silverelegans - vitgrå abstraktion med smycken och ornament" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte