inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock Nr 61917

Taggar: #fototapeter

Fototapet Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock Nr 61917

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock"

Fototapeter som "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Silverabstraktion av tidsrummet - trappor med glasblock" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte