inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund Nr 59713

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund Nr 59713

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund"

Abstrakta tapeter som "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Krämvit, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Rymden - stort quiltmönster och mönster på vit-silverbakgrund" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte