inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former Nr 61868

Taggar: #röd, #fototapeter

Fototapet Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former Nr 61868

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former"

Abstrakta moderna tapeter som "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: röd oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Rosa abstraktion - rödsvart komposition i geometriska former" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte