inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Purple Fascination Nr 68401

Fototapet Purple Fascination Nr 68401

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Abstrakta tapeter "Purple Fascination"

Abstrakta moderna tapeter som "Purple Fascination" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Svart, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Purple Fascination" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Purple Fascination" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Purple Fascination" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Purple Fascination" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, vågor, brun, violett, ruter, virvel oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Purple Fascination" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Purple Fascination" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte