inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pink Box Nr 64068

Fototapet Pink Box Nr 64068

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Pink Box"

Abstrakta tapeter som "Pink Box" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Rosa, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Pink Box" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Pink Box" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Pink Box" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Pink Box" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometrisk, geometriska former, grå, rosa oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Pink Box" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Pink Box" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte