inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans Nr 60121

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans Nr 60121

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans"

Abstrakta moderna tapeter som "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Pärligt dröm - abstraktion med pärlmönster och silvervågor med glans" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter glamour Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte