inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Origami wall Nr 61024

Fototapet Origami wall Nr 61024

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Origami wall"

Fototapeter som "Origami wall" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Origami wall" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Origami wall" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Origami wall" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Origami wall" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, orientera, vit oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Origami wall" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Origami wall" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skandinaviska Fototapeter minimalistiska Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte