inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten Nr 61025

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten Nr 61025

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten"

Fototapeter som "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Ökens ros - abstrakt framställning av en ros gjord av sand och sten" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte