inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Modern konst - abstrakt färgglad design på en enfärgad bakgrund Nr 64418

Taggar: #fototapeter

Fototapet Modern konst - abstrakt färgglad design på en enfärgad bakgrund Nr 64418

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapeter med abstrakt design "Morpheus Madness"

Abstrakta moderna tapeter som "Morpheus Madness" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Morpheus Madness" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Morpheus Madness" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Morpheus Madness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Morpheus Madness" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, färgrik, modern, grå oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Morpheus Madness" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Morpheus Madness" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter modernt Fototapeter hall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte