inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt Nr 60127

Taggar: #fototapeter

Fototapet Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt Nr 60127

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt"

Abstrakta tapeter som "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Guld, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Modern glans - guldig bakgrund med silverdiamanter med vågeffekt" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte