inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor Nr 62016

Taggar: #fototapeter

Fototapet Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor Nr 62016

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor"

Abstrakta moderna tapeter som "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" är en unik i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Svartvitt, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Modern abstraktion - svartvit tunnel med 3D-djupillusion och kulor" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte