inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lonely Journey Nr 64701

Fototapet Lonely Journey Nr 64701

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design " Lonely Journey"

Abstrakta moderna tapeter som " Lonely Journey" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora " Lonely Journey" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten " Lonely Journey" är också tillgänglig som vattentät fototapet " Lonely Journey" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta tapeter " Lonely Journey" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, färgrik, modern, grön, betong, tunnlar, tyg oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten " Lonely Journey" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter " Lonely Journey" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte