inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Las Burbujas Nr 64292

Fototapet Las Burbujas Nr 64292

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapeter med abstrakt design "Las Burbujas"

Fototapeter som "Las Burbujas" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Krämvit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Las Burbujas" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Las Burbujas" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Las Burbujas" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Las Burbujas" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, modern, geometrisk, beige oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Las Burbujas" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Las Burbujas" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte