inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter Nr 62513

Taggar: #fototapeter

Fototapet Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter Nr 62513

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter"

Fototapeter som "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck tapeter med abstrakt design "Korridor - vit geometrisk abstraktion i 3D med blåa diamanter" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte