inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Jewelry & Abstract Nr 60119

Fototapet Jewelry & Abstract Nr 60119

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Jewelry & Abstract"

Abstrakta moderna tapeter som "Jewelry & Abstract" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Svart, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Jewelry & Abstract" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Jewelry & Abstract" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Jewelry & Abstract" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta tapeter "Jewelry & Abstract" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, mönster, glans, vågor, Prydnader oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Jewelry & Abstract" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Jewelry & Abstract" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte