inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor Nr 63817

Taggar: #fototapeter

Fototapet Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor Nr 63817

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor"

Abstrakta tapeter som "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" är en unik i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck tapeter med abstrakt design "Glaspassage - beige kolumner och svävande trä i en korridor" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte