inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått Nr 62304

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått Nr 62304

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått"

Abstrakta tapeter som "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Geometriskt motiv - vit abstraktion i nyanser av vitt och grått" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte