inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geometriska figurer - abstraktion med kulor och kub i rymden Nr 64066

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometriska figurer - abstraktion med kulor och kub i rymden Nr 64066

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Concealed Riddle"

Fototapeter som "Concealed Riddle" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Concealed Riddle" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Concealed Riddle" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Concealed Riddle" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Concealed Riddle" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometrisk, geometriska former oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Concealed Riddle" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Concealed Riddle" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte